Project Heppensesteenweg, Ham

Dit project bevat 3 woningen

Slimme 3-woonst met stijlvolle minimalistische voorgevel

Met een royale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 154,40 m², op een perceel van 2,9 are, biedt deze woning op de bovenverdieping een ruime badkamer, 3 grote slaapkamers waarvan 1 met dressing, een handige extra bergruimte en een apart nachttoilet. Op het gelijkvloers vind je naast de grote leefruimte met open keuken ook een berging, apart toilet, bureauruimte en een fietsberging. De grote raampartijen aan de achtergevel zorgen voor een overvloed aan lichtinval en bieden een prachtig zicht op de mooie, afgesloten tuin.

Parkeren wordt een gemak met 2 privéparkeerplaatsen aan de voorzijde.

Neovest-projecten-Heppensesteenweg

Nog 1 beschikbaar

Neovest-projecten-Heppensesteenweg

Kwaliteit en duurzaamheid

De woningen zijn door middel van de gesloten bebouwing  het meest energiezuinig en wordt momenteel gebouwd als een ‘slimme woning’.

Het ventilatiesysteem type D zorgt niet alleen voor verse lucht, maar garandeert ook de benodigde afzuiging voor een optimale luchtcirculatie. Dankzij het lage E-peil geniet je als eigenaar gedurende 5 jaar van 100% korting op je onroerende voorheffing. Bovendien wordt deze woning verkocht aan een BTW-tarief van 6%, in plaats van het gebruikelijke tarief van 21%.

Neovest-projecten-Heppensesteenweg

Met behulp van een EnergieManagementSysteem (EMS) heb je volledige controle over je eigen stroomverbruik, waardoor je de verbruikskosten effectief kunt beperken. Het EMS optimaliseert het gebruik van stroom en opgewekte energie van de zonnepanelen door het aansturen van de geothermische warmtepomp (inclusief), slimme apparaten, batterij, laadpaal, en meer.

 

Ontdek de huizen

Type Woonopp. Slk. Details
Woning 2
154,40 m²
3
€ 345 577,00

Hou er rekening mee dat deze prijs exclusief de gekende kosten is, nl. BTW, registratierechten en notariskosten.

Voor een uitgebreide berekening van de registratierechten en erelonen, verwijzen we u door naar de website www.notaris.be

 

Project Heppensesteenweg:
Ervaar modern en energiezuinig wonen in Ham

Interesse in dit project? Laat jouw gegevens achter via het contactformulier.