Project Castanea

Dit project bevat 11 appartementen

Waarom wonen of investeren in dit project een slimme keuze is

Ten zuiden van de kerk in centrum Ham situeert zich het kleinschalig en prestigieus nieuwbouwproject “Castanea”.

Residentie “Castanea” bestaat uit 11 BEN-appartementen en biedt met zijn sublieme ligging in de rustige Kastanjestraat een unieke kans om te wonen in een groene omgeving, op een steenworp van het gezellige centrum.

Neovest-projecten-Castanea-Ham

Nog 1 beschikbaar

Neovest-projecten-Castanea-Ham

Kwaliteit en duurzaamheid

Dit project springt in het oog door zijn unieke locatie en kwalitatieve afwerking. Ten opzichte van traditionele ontwikkeling wordt er hier gewerkt met geothermische warmtepompen en extra kwalitatieve, duurzame materialen. Het gebruik van silicaatsteen als wanden zorgt voor een verhoogd akoestisch comfort. Het ventilatiesysteem D voorziet uw appartement van verse lucht en zorgt eveneens voor de nodige afzuiging om een optimale luchtcirculatie te bekomen.

Daarnaast kiezen we ervoor om klimaatadaptief te bouwen, wat wil zeggen dat we rekening houden met de weersextremen ten gevolge van de opwarming van de aarde. Door het lage E-peil geniet je als eigenaar 5 jaar lang van 100% korting op je onroerende voorheffing. 

Neovest-projecten-Castanea-Ham
Neovest-projecten-Castanea-Ham

Op het gelijkvloers bevinden zich de eerste 5 appartementen, telkens met een aansluitend groen stadstuintje. De overige 6 appartementen op het eerste en tweede verdiep beschikken stuk voor stuk over een aangenaam, ruim terras, ideaal voor uw ochtendkoffie in de zon of uw aperitiefje na een lange werkdag.

Voor uw wooncomfort wordt het complex uitgerust met een lift tot in de kelderverdieping, waar zich voldoende ondergrondse parkeerplaatsenkelderbergingen alsook een ruime fietsenstalling bevinden. (Klik hier voor een grondplan van de kelder) Daarnaast is er ook een gemeenschappelijke tuin aanwezig en bereik je via een wandelpadje de achtergelegen zone met een eigen parkje en een petanqueveld.

Ondanks dat het om een binnenstedelijke ontwikkeling gaat, ontvlucht je toch de verkeersdrukte door het éénrichtingsverkeer in de rustige Kastanjestraat. Lekker uit eten of snel even langs de supermarkt passeren kan zelfs met de fiets of te voet. Pendel je naar het werk? Dan zal de vlotte verbinding met de E313 en het openbaar vervoer zeker van pas komen.

Enkele troeven op een rij:

Neovest-projecten-Castanea-Ham
Neovest-projecten-Castanea-Ham

Het kostenplaatje

Interesse in één van deze kwalitatieve, energiezuinige appartementen? De prijzen variëren tussen € 220.000 en € 399.000. Hou er rekening mee dat deze prijzen exclusief de gekende kosten zijn, nl. BTW, registratierechten en notariskosten.

Voor een uitgebreide berekening van de registratierechten en erelonen, verwijzen we u door naar de website www.notaris.be

Ontdek de appartementen

Type Verdieping Slk. Woonopp. Terras Tuin Details
Appartement 11
2de verdiep
2
109,29 m²
15,40 m²
/

Project Castanea:
omarm de allure van Ham

Interesse in dit project? Laat jouw gegevens achter via het contactformulier.