Neovest zoekt...

Geschikte locaties voor onze reconversie- en nieuwbouwprojecten

Waar je woont is minstens even belangrijk als hoe je woont. Daarom zijn we altijd op zoek naar locaties met de juiste “x-factor”: in een groene omgeving, een gezellige dorpskern, dicht bij winkels en openbaar vervoer. Dat kunnen bouwgronden zijn, maar ons hart gaat ook sneller slaan van reconversieprojecten waarbij we onze ervaring en expertise kunnen inzetten om verouderde gebouwen te transformeren tot moderne, energie-efficiënte en mooie woningen.

Bezit jij een leegstaand gebouw dat aan onze voorwaarden voldoet? Neem dan zeker contact op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken. Vraag je je af wat jouw grond of afbraakpand waard is? We bekijken graag samen de mogelijkheden. Bij Neovest kan je rekenen op:

Toffe gemotiveerde collega's

Onze medewerkers zijn de sterke fundamenten waarop Neovest is gebouwd. Om voor al onze klanten een warme thuis te kunnen realiseren, zijn we altijd op zoek naar getalenteerde mensen met een hart voor duurzame bouwprojecten.

Als je denkt dat jouw vaardigheden en interesses aansluiten bij onze filosofie, mail ons dan zeker jouw CV en motivatie.